Elektrické radiátory Zehnder Aura

Švýcarský výrobce designových radiátorů a systémů řízeného větrání, společnost Zehnder, uvádí na trh novou řadu elektrických koupelnových radiátorů v chromovaném a bílém provedení Zehnder Aura.

Tento typ koupelnových radiátorů jako jeden z mála na našem trhu splňuje nové nařízení Evropské unie o tzv. Eco-designu směřující k většímu komfortu uživatelů a zejména ke snížení spotřeby energie.

Evropská směrnice o Eco-designu, platná od ledna 2018, nutí výrobce elektrických topidel umožňovat komfortní provoz dle potřeby díky možnosti víceúrovňového programování, instalovat časový spínač pro zesílené vytápění, detekci přítomnosti osob, ale zejména diktuje nízkou spotřebu elektrické energie v pohotovostním režimu, menším než 0,5 W.

Univerzální a elegantní
Radiátory Zehnder Aura jsou dlouhodobě prodejnou stálicí v nabídce švýcarského výrobce. Jejich elektrická verze je pak nejen reakcí na zpřísněné podmínky evropské legislativy, ale i přirozenou odezvou na nárůst objemu výstavby segmentu nízkoenergetických a pasivních domů. Představují atraktivní řešení vytápění interiéru pro různé typy budov. Zehnder Aura perfektně doplňují nebo nahrazují stávající systém vytápění, např. u staveb s nízkou spotřebou energie. Díky novému způsobu ovládání elektrické radiátory Zehnder vytvářejí zdravé a komfortní vnitřní klima a zároveň šetří energii a pořizovací i provozní náklady. Kvalitní zpracování od švýcarského výrobce Zehnder zaručuje dlouhou životnost.

S designovou „Aurou“
Tento typ radiátoru je klasickým představitelem moderního koupelnového radiátoru. Velké vzdálenosti mezi trubkami umožňují pohodlné a praktické věšení ručníků. Moderní a elegantní design vyjádřený jednoduchými, přímými liniemi zase povyšuje radiátory Zehnder Aura do role univerzálního koupelnového radiátoru, vhodného do všech typů rekonstrukcí i novostaveb. Vizuálně jednoduchý, ale nápaditý design radiátoru Zehnder Aura, se perfektně hodí do každé moderní koupelny. Tento designový radiátor je ve své elektrické verzi nově k dispozici ve vysoce kvalitním chromovaném provedení. „Naše radiátory Zehnder Aura opravdu dokáží vytopit místnost, neslouží pouze na sušení ručníků,“ říká vedoucí zastoupení společnosti Zehnder pro Českou a Slovenskou republiku Jiří Štekr, „Navíc jsou k dostání v dokonalém chromovém provedení momentálně za velmi zajímavou cenu.“

Výhody radiátoru Zehnder Aura
Radiátor má harmonický design díky sběrným trubkám s D profilem. Velké vzdálenosti mezi trubkami umožňují snadné čištění a umožňují pohodlné zavěšení ručníků. Elegantní design obzvlášť vynikne v pochromovaném provedení. Navíc, jak již bylo řečeno, radiátory Zehnder Aura splňují nařízení o EcoDesignu: v pohotovostním režimu mají nízkou spotřebu (menší než 0,5 W), umožňují denní i týdenní programování a disponují dvojhodinovým spínačem pro zesílený provoz. Výhodou je i funkce detekce otevřeného okna, díky níž se automaticky upraví nastavení radiátoru. Zehnder Aura je v nabídce ve výškách 775, 1217, 1469 a 1856 mm s šířkou 500 a 600 mm. Díky malé stavební hloubce se hodí i do úzkých koupelen. Chromovaná verze má chromovaný ovladač a kabel v šedé barvě.

GALERIE OBRÁZKŮ