Elektrické radiátory pro vysoký tepelný komfort v koupelně – vyberte si v konfigurátoru

Designové koupelnové radiátory švýcarské značky Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. Spojují v sobě prvotřídní kvalitu a estetický vzhled. Ten není nijak narušen ani u radiátorů pro elektrické nebo kombinované vytápění, neboť elektrické topné těleso je zcela skryté v radiátoru nebo opticky sladěné s jeho tvarem. Umožňují pohodlnou regulaci vytápění a tím komfortní a úsporný provoz.

Přesná regulace, tepelný komfort
Velkou výhodou elektrických radiátorů Zehnder je jejich přesná regulace a rychlá reakce na potřeby uživatelů. Umožňují nastavit časový program vytápění. V době naší přítomnosti v koupelně nám tak zajišťují tu nejlepší tepelnou pohodu. V průběhu dne a noci, kdy koupelnu nevyužíváme, je aktivován ekonomický provoz. Elektrická topná tělesa Zehnder navíc díky své konstrukci poskytují větší podíl sálavého tepla, příjemně ohřívající povrch lidského těla s menším prouděním vzduchu a vířením prachu v místnosti.

Předpisy a bezpečnost
Význam elektrického vytápění stoupá v souladu s trendem výstavby domů s minimální tepelnou ztrátou, ve kterých se nemusí vyplatit investovat do teplovodního vytápění. Pořizovací náklady na elektrické radiátory jsou výrazně nižší. Navíc se jednoduše připojí do elektrické sítě a šetří prostor a náklady za technickou místnost.

Od 1. ledna 2020 platí zákon o budovách s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB), který vyžaduje, aby byly všechny novostavby projektovány s velmi nízkou spotřebou energie a měly regulovatelné systémy vytápění s vysokou účinností. Všechny elektrické radiátory švýcarské značky Zehnder vyhovují těmto požadavkům. Splňují povinné nařízení pro elektrické radiátory EcoDesign a poskytují bezpečné vytápění.

Úspora až 40% energie
Nejčastějším argumentem proti využití elektřiny jako energetického zdroje vytápění je údajná ekonomická náročnost provozu. Vzhledem k nízkým energetickým ztrátám současných domů a přesné regulaci elektrických radiátorů není spotřeba energie nikterak vysoká. Navíc domy s elektrickým vytápěním využívají zvláštní dvoutarifové sazby, které snižují náklady na odebíranou elektřinu. Regulací vytápění můžete dosáhnout úsporu až 40 % energie.

Estetický vzhled & švýcarská kvalita radiátorů Zehnder
Příjemně vyhřátá koupelna, když ráno vstáváte, teplé ručníky, když se chystáte ke koupeli a výjimečný design zcela v souladu s vaším vkusem, ať je jakýkoliv. Využijte předností koupelnových radiátorů Zehnder i v provedení čistě elektrickém. Spojují v sobě prvotřídní „švýcarskou“ kvalitu a estetický vzhled. Ten není nijak narušen ani u radiátorů pro elektrické nebo kombinované vytápění, neboť elektrická topná patrona je již ve výrobě vestavěna v radiátoru a je zcela skrytá nebo opticky sladěná s tvarem otopného tělesa.

Elektrické radiátory Zehnder s topnou tyčí RACY
Radiátory s elektrickou topnou tyčí Zehnder RACY v sobě snoubí krásu s inteligencí. Je rafinovaně zakomponovaná v radiátoru tak, aby nerušila jeho vlastní design. Je ovládána radiofrekvenčním dálkovým ovladačem Model 2, který umožňuje regulaci pokojové teploty, nastavení individuálního denního a týdenního programu vytápění, funkci 2 hod. časovače a detekci otevřeného okna, při kterém radiátor netopí. Obsluha je velice jednoduchá.

Online konfigurátor – snadný návrh radiátoru s technickými údaji a cenou

Nový online konfigurátor Zehnder umožňuje snadný a rychlý návrh designu, barvy a rozměru koupelnového radiátoru s příslušenstvím, technickými údaji, objednacími čísly a cenou. Vyzkoušejte: www.zehnder-konfigurator.cz

Další informace o koupelnových i bytových designových radiátorech Zehnder, stejně jako ke komfortnímu větrání s rekuperací tepla získáte na webové stránce www.zehnder.cz. Zde můžete vyhledat nejbližšího prodejce nebo kontaktovat zákaznický servis Zehnder: M +420 731 414 443, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

GALERIE OBRÁZKŮ