Nabídku koupelnového studia Elements jsem objevila na internetu

Koupelnová studia Elements nabízí koupelnové vybavení a obklady nové generace. Najdete je ve všech rozhodujících regionech České republiky. Jejich služeb se rozhodla využít i paní Tereza, stavitelka rodinného domu na Mladoboleslavsku.

Té jsme se zeptali, jak firmu objevila a jak se odvíjela jejich další vzájemná spolupráce. Ta v úvodu našeho setkání říká:

„Nabídku koupelnového studia Elements jsem objevila na internetu. Zaujaly mě jejich pěkně řešené internetové stránky a samozřejmě krásné koupelnové série, které jsem zde viděla."

Paní Terezy se dále ptáme, jaký zvolila další postup. Ta s úsměvem vysvětluje:

„Pak již to bylo to snadné. Ze stránek jsem opsala telefonický kontakt a sjednala jsem si schůzku přímo v koupelnovém studiu Elements. Zde se mě ujala pracovnice studia, která mi nejdříve představila kompletní sortiment a následně mi pomohla dle mých finančních možností vybrat pro mě tu nejlepší variantu obkladů, dlažeb a sanitární keramiky."

Zajímalo nás, jakou sanitární keramiku, umyvadlo, sprchový kout a toaletu z nabídky Elements paní Tereza pro svoji koupelnu vybrala. Ta k tomu říká:

„Ze všeho nejdříve jsem se zaměřila na výběr obkladů a dlažeb. Ze široké nabídky krásných velkoformátových obkladů studia Elements se mi nejvíce líbily obklady s názvem Dover Caliza ve světle béžovém odstínu. Pro oživení sprchového koutu jsem zvolila plastické keramické obklady s názvem Deco Boston. Obklady stěn doplňuje na podlaze koupelny dlažba v přírodním šedém odstínu. Co se týče sanitární keramiky, již od počátku se mi líbily produkty italské firmy Catalano. Ty mě zaujaly nejen krásným designem, ale i pro nás dostupnou cenou. Umyvadlo a toaletu jsem proto vybrala od této značky.

Při vstupu do koupelny nás ihned upoutal bezbariérový sprchový kout na celou šířku koupelny se zástěnou z bezpečnostního transparentního skla. Proč padla volba právě na toto řešení se již opět ptáme paní Terezy. Ta k tomu poznamenává:

„Rádi cestujeme. V jedné z koupelen moderního hotelu se nám toto řešení zalíbilo natolik, že jsme je chtěli mít i ve vlastním domě. Nyní denně oceňujeme snadný vstup i výstup ze sprchového koutu a volný pohyb v jeho prostoru. Každému bych takto navržený sprchový kout doporučila“.

Všímáme si velmi hezkých baterií umístěných ve sprchovém koutu a na umyvadle i jednotně vytvořeného koupelnového nábytku. Zajímá nás, zdali paní Tereze s návrhem koupelny a výběrem koupelnového vybavení někdo pomáhal. Ta k tomu říká:

Ano. Návrh koupelny je dílem paní architektky Michaely Nášelové. Výběr koupelnového vybavení a tedy i baterií vyšel z naší společné diskuze koordinované odbornými pracovníky koupelnového studia Elements.

Na závěr se paní Terezy ptáme, zdali by doporučila produkty a služby studia Elements i dalším zájemcům o novou koupelnu. Ta s odpovědí ani na chvíli neváhá:

Určitě doporučila. Jsem přesvědčená o tom, že jejich obklady, dlažby, koupelnové vybavení i odborné poradenství patří k tomu nejlepšímu, co náš trh nabízí. Ocenila jsem zejména komplexnost dodávky. Její součástí byl nejen materiál pro realizaci koupelny, ale také rozvodů vody a podlahového vytápění. To máme instalováno v koupelně a teplo od nohou, to je skutečně parádní pocit. Navíc nám veškeré zboží dovezli a složili přímo na stavbě a pomohli nám i s výběrem montážní firmy. Z mého pohledu vše proběhlo bez sebemenšího problému. Koupelna je krásná a moc se mi líbí. Přesně naplnila mé očekávání. Jsem ráda, že jsem využila služeb koupelnového studia Elements,“ dodává na závěr našeho setkání paní Tereza.

Děkujeme za rozhovor

Ivo Románek

GALERIE OBRÁZKŮ