Nová kolekce designových radiátorů. Představujeme Studio Collection

Radiátory z nové kolekce Zehnder Studio Collection nejsou určeny k tomu, aby byly skryté a nenápadné. Naopak, jsou designovým prvkem, který do místnosti a její atmosféry vnáší jednoznačný výraz – buď jako vkusná součást architektonického řešení, nebo jako nápadný kontrast.

Vzhledově atraktivní radiátory Studio Collection představují tu nejvyšší kvalitu Zehnder. Hlavní roli zde hraje inovativní design a technologie, stejně jako jejich vzájemná harmonie. V duchu sloganu „When form follows function“, tedy „když tvar sleduje funkčnost“.

V této nové prémiové kolekci naleznete modely jako elektrický topný modul Zehnder Zenia, ale i poutavý radiátor se skleněným povrchem Zehnder Deseo Verso. Také integrace výrobků dříve prezentovaných pod značkou Runtal zjednodušuje výběr a usnadňuje přístup k ucelené nabídce.

Funkční design i tradice technologických inovací
Příjemný a hezký prostor – místo, kde můžete relaxovat a přivítat své přátele. Takový prostor, ve kterém se můžete skutečně cítit jako doma. Zehnder Studio Collection oslovuje všechny ty, komu se líbí designové výrobky a zároveň požadují vysoce funkční řešení.

Prozkoumejte kolekci Zehnder Studio Collection

Nechte se inspirovat vybranými produkty.

STUDIO COLLECTION Zehnder Alban


Designový koncept stvořený pro puristy – dokonalé linie, ploché strany a pravé úhly. Vysoce praktický, hranatý radiátor, na který lze ručníky zavěsit bez námahy jednou rukou. Zehnder Alban z kolekce Studio Collection: vyrobený z ručně leštěné, vysoce kvalitní nerezové oceli. Jednoduchý, elegantní design s příjemně nahřátými ručníky, kdykoli je potřebujete. Možnost instalace jako pravé nebo levé provedení.

STUDIO COLLECTION Zehnder Archibald


Vždy k vašim službám. Tento unikátní designový radiátor je elegantní a vysoce funkční. Zehnder Archibald je dokonalým praktickým koupelnovým doplňkem, který nahřívá a vysouší vaše ručníky a vytváří příjemné, komfortní klima. Jeho tvar, vytvořený z jediné ocelové trubky, je stejně pozoruhodný, jako je jedinečná jeho konstrukce. Stylový interiérový doplněk od návrháře Lea Salzeda, snoubí v sobě funkčnost s výjimečným designem. Dostupný v chromu, ale i bezmála 50 barvách.

STUDIO COLLECTION Zehnder Chime


Atlet ve světě radiátorů – výkonný, sebejistý design, skládající se z elegantně zaoblených kulatých trubek. Volný přístup ze strany umožňuje pohodlné nasunutí a sušení i velkých osušek. Zehnder Chime: asymetrický radiátor s kulatým designem, vyrobený z ručně leštěné, vysoce kvalitní nerezové oceli. Může být instalován s vodorovnými trubkami vlevo nebo vpravo. Zehnder Chime oživí vaši koupelnu svou výrazností a přináší dodatečný bonus v podobě krásně nahřátých ručníků.

STUDIO COLLECTION Zehnder Folio Glass


Ať už v temné černé, sněhové bílé nebo dokonce jako zrcadlo, radiátor Zehnder Folio Glass z programu Studio Collection se se svým elegantním skleněným povrchem harmonicky začlení do interiéru. S extrémně plochou konstrukcí pouze 8 mm tenkou, uzavřeným obvodovým profilem a jemně se zužující siluetou zaujme Zehnder Folio Glass svým neobvykle lehkým vzhledem. Design skleněného povrchu, jenž jako by se vznášel v místnosti, je výsledkem inovativní technologie. Ovládání pomocí dálkového ovladače nebo přímo na čelní ploše je maximálně stylové a pohodlné.

STUDIO COLLECTION Zehnder Zenia

Revoluční elektrický topný modul Zehnder Zenia vyhřívá koupelnu infračervenými skleněnými sálavými dvířky a výkonným topným ventilátorem. To vše v jediném zařízení v minimalistickém designu, které lze dokonale začlenit do moderní koupelnové architektury. Zehnder Zenia rychle dodává příjemné teplo a zajišťuje maximální komfort v koupelně nezávisle na systému ústředního vytápění. Snadné a intuitivní ovládání základních funkcí umožňuje dotykový panel. Individuální nastavení programů a intervalů nahřívání osušek pohodlně zařídíte prostřednictvím mobilní aplikace.

Designové radiátory z kolekce Studio Collection představují vysokou kvalitu Zehnder ve spojení s jedinečností, důrazem na detail a exkluzivitou.

Přehled nejoblíbenějších designových radiátorů Zehnder, včetně kolekce Studio Collection

Všechny modely naleznete také v tištěném katalogu Hřejivé teplo v koupelně, včetně technických údajů a cen.

GALERIE OBRÁZKŮ